Gyenyi Creative Commons License 2021.04.19 0 0 26880

"Úgy tűnik, Onana nem akarja meghosszabbítani a 2022-ben lejáró szerződését."

Mondtam, hogy egyre kevésbé hiszek abban, hogy hosszabbít, de lehurrogtál. Viszont Onana ügynöke szerint, még mindig szeretnének hosszabbítani, csak nem sietnek annyira, mint elnökségünk szeretné. Egyre valószínűbb, hogy tényleg semmi nem lesz ebből, de még van idő újra tárgyalni. Valóban érdekes lesz, mit csinálunk, ha Onana elmegy. Stekelenburg még egy idényt biztos tud védeni, de, ha Onana sem lesz, nem adhatjuk kölcsön Scherpent. Én eddig is nagy hibának tartottam, hogy nem adtunk neki több lehetőséget, így nem szokta meg szintünket, amikor, ráadásul fizikailag és lelkileg felkészületlenül másfél hete be kellett ugrania. Jövőre többször próbára kell tenni, és kb. januárban eldönteni, hogy tud-e Stekelenburg és Onana utódja lenni. Abban igazad van, hogy hála a profi fociban, ahol 10 év alatt kell egy játékosnak egy életre valót keresnie, nem létezik. Onana már tavaly elment volna, ha lett volna rá megfelelő kereslet. Még három évet nem akar várni. Kérdés, meddig leszünk hajlandók fizetését folyósítani, és edzéslehetőséget biztosítani számára. Illetve meddig adunk nekik lehetőséget időhúzásra.

Előzmény: nj (26878)