nataler Creative Commons License 2021.04.19 0 0 14361

Kedves László!

Ez egy nagyon jó pont, én is azt gondoltam, hogy a drágább matrac az csak egyoldalas, de mégis kettőt ír. Bár a kontúr alapján tényleg inkább csak egy valós oldalnak tűnik. Ezért még az Ön "megerősítése" előtt is az olcsóbb felé húztunk, és nem feltétlen az ára miatt.

 

Ami érdekes, hogy mindenhol hiánycikk (Ausztria, Németország online boltjai), de az amazon.de-n viszont van azonnal raktárról. De a kellemetlen szagot itt említik a legnagyobb arányban.

 

Elképzelhető olyan, hogy a gyártó bizonyos csatornáknak szánt matracoknál "kivárja" a pihentetési időt, másoknak nem, azonnal ellátva őket? Bár aztán lehet, hogy egyszerűen az amazon 100x nagyobb mint a többi bolt együtt és ha valami nem tetszik akkor nagyobb eséllyel szánjuk rá magunkat egy értékelésre, ezért több itt a negatív tapasztalat :)

De köszönöm ezzel a válasszal is meggyőzött, így végül megrendeltük az olcsóbbat amazon-ról. 

 


Ágyrácsból szinte teljesen mindegy milyet választunk, tehát pl egy ilyen bőven megteszi gondolom? (van itt a "szomszédban" 3 km-re tőlünk)

 

A jelenlegi helyzetben nem sokat vagyunk Magyarországon, de reméljük ez majd normalizálódik. A mamához egy Junior Vital matracra gondoltunk. Erre is érvényesesek az itteni Öko-Tex szabványok a károsanyag vizsgálat kapcsán?

 

Van esetleg Önnek olcsóbb tippje a második ágyhoz? Ez nem olyan sürgős mint az itteni ágy, de azért ezt is előkészítenénk. 


Köszönettel

Németh Gábor

 

 

Előzmény: Alváskultúra (14360)