john wick Creative Commons License 2021.04.18 0 0 180916

Nekem 3 db 20 éves autóm van. Egyik sem 100-as. Az e46 sose lesz kész ;) pedig szinte minden megvan, hogy kész legyen, van egy honda civic, egész jó, nem rohad, de nem is szép, meg a lányom használja és esze ágában sincs hazahozni, kicsit átnézni. Bár múltkor mentem vele vagy 100 km-t, mikor nála voltunk, a klíma is műkodik. Atom egyszerű autó, teljesen használható. Fillérekért. Asszonynak vettem egy vw polót, ezres, überfasza. Ja nem. A honda sokkal jobb. Ezen bolond a kp-zár, meg a váltót kellett cserélnem. Egyébként tök jól néz ki, nem rozsdás (tényleg). Csak a kp zár, és néha az el-ablak miatt kicsit utálta az asszony, hétfőn kapom a jó alkatrészt, remélem más gond nem lesz. 

Nekem meg van a fasza kis céges vitara. De utálom. Kb 5 hónapos, hibrid, de van hibája.

Újként szar volt a külső hőmérséklet jeladó. Akkor nem volt fűtés. Cserélték. Most olyan, hogy félóra út után hiába állítom be az automata hőmérséklet szabályzót x fokra, elkezd hideget fújni. A radaros tempomat egy rakás szar. Néha tök váratlanul eldobja magát, megyek, egyszer csak kidobja, hogy hiba a rendszerben. Nem ragozom, mi bajom vele, ez kell a mai igényeknek. A 3 ócska szarom többe nézem mint ezt.

Mindennapra csakis japánt vennék, továbbra is. Mellé persze kell egy kis adrenalin forrás. 

Ahhoz meg pénz, idő, türelem, szakember, vagy készség a fenntartáshoz kellenek. Én még továbbra is húszéves autó párti maradok. Megcsinálgatom magamnak. Ha kell, motort is. Tegnap raktam odébb a legújabb stroker cuccaimat, a bmw-hez, jövő hónapban hozzákezdek.

Előzmény: bucsher (180915)