BZoltan Creative Commons License 2021.04.18 0 0 86373

Senki nem állította azt, hogy most kellene egy harmadik oltás. Az volt az állítás, hogy bizony a Sinopharm esetében a második oltás után nagyon gyakran nem alakul ki a megfelelő védelem és ezért indokolt a harmadik oltás. Vagyis nem egy két oltásos vakcináról van szó, hanem legalább háromról, ami után 6-8 havonta valószínűleg újra kell oltani.

 

Azt nagyon nem szeretem ha bárki érzelmi kitörésnek nevezi a tényszerű és konkrét kifogásaimat. 

 

Amúgy megint átugrottál pár számodra vélhetőleg nehezen kezelhető felvetést.

 

Szóval morzsoljuk csak szét ezt a taó témát. Cirka 1000 milliárd közpénz ment el eddig a látványsportokra. Ugye ez már érezhető összeg lenne mondjuk az egészségügyben. Szóval... neked miért fontosabb a magyarfoci mint az, hogy a betegeink megfelelő ellátást kapjanak.

 

Tudom, az M1 meg a PestiSrácok nem mondják be, de kovid fronton szkafanderben egy éve dolgozó alapvetően értékkonzervatív, gyakorló keresztény és valószínűleg fidesz szavazó nővéremtől tudom, hogy bizony emberéletekbe került az egészségügy állapota. Szóval mondd, neked hány gólt ér mondjuk tízezer magyar ember élete? Ez nem demagóg felvetés... ez akkor lenne demagóg ha nem halt volna meg ma is 200+ honfitársunk. Lehet én azárt vagyok erre érzékeny mert nekem halt meg közeli ismerősöm, nem is egy. Lehet némelyikük még élne, ha nem az aranylábú focistákra ment volna el sokszáz milliárd, hanem mondjuk az ápolók fizetésére és képzésére.

Nehéz dolog ám igaz hazafiként védeni a focizmust mostanában amikor naponta kétszáz feletti magyar család kap telefonhívást, hogy meghalt egy szerettük.

Előzmény: barkócza (86367)