temporary secretary Creative Commons License 2021.04.18 0 0 39761

"lehet ezt dögösen-lendületesen csinálni öregen is"
hát... szerintem a McCartney fanok ezzel pont tisztában is vannak; Cut Me Some Slack, Nothing Too Much Just Out of Sight, Highway, Hell to Pay, Slidin' stb :D

Az Eazy Sleazy számomra egy komikusnak ható recycled rock dal. Lendületesnek lendületes, és nyilván szubjektív, hogy valakinek tetszik-e vagy sem(!), de én úgy érzem mindenféle kreativitást nélkülöz.

 

és akkor kis... on topic: Egyébként számomra elég érdekes az új III Imagined projekt, különösen az előadók miatt, akik közül többeket is kedvelek alapból. Kétlem, hogy ez lenne a "jövő" Paulnak, vagy akár az, hogy más előadóknak írjon számokat, de egy one-off projektnek szerintem jó volt.
Nálam az új albumon a top hármat Fike, Anderson .Paak (az ő verziója lepett meg talán legjobban, mert az eredeti When Winter Comes amúgy is az egyik kedvencem és nem gondoltam volna, hogy kapunk egy olyan remixet, ami ennyire megfog) és Blood Orange alkotják, fantasztikus munkát végeztek mindhárman. St. Vincent és Phoebe Bridgers is kitettek magukért, különösen Annie Clark háttérvokáljai tetszenek, jó egy kis női hangot újra Paul mellett hallani. Khruangbin-éket imádom de kicsit többet vártam tőlük, csakúgy mint Albarn-tól és Becktől, viszont ezeket a collabeket is nagyon jó elhallgatni. 

 

Mondjuk azért még egy Fireman albumot elfogadnék ebben az évben.

Előzmény: Rock'n'RollMan (39758)