BZoltan Creative Commons License 2021.04.18 0 0 86357

A héten beszéltem kínai ismerősökkel akik mondták nekem, hogy náluk már készülnek a harmadik oltásra, mert az eddigi tapasztalatok szerint sok esetben kettő után nem alakul ki a védettség.

 

Most vagy azt feltételezed, hogy én hazudok, vagy azt, hogy a kínai ismerősöm hazudik vagy zavar téged a tény, hogy simán megfogható a ner elftárs pusztán annyival, hogy valakinek van ismerőse kínában. Ami mondjuk tény és való, hogy ritka dolog, mert nem hiszem, hogy sok magyar választópolgárnak van megbízható kínai kapcsolata, vagyis a lebukási kockázata egy ilyen kamunak Gulyás elftárs esetében nagyon csekély.

 

Szóval én tudom, hogy hazudott. Neked persze nem kell hinned nekem és ezt nem is veszem rossz néven. Mondom, a legtöbb a kormány iránt lojális polgártársunk még ennyi figyelmet sem szánna a véleményemre mint te. Te legalább elolvasod és igyekszel reagálni rá. Amiért én maximálisan respektállak. De érzékelem, hogy nem szívesen lépsz ki abból a komfortzónából, hogy szerinted csudajól kormányozzák hazánkat. Szerintem pedig korrupt, tolvaj és hazug szarházik kúrják szét a hazámat... részben a te hathatós segítségeddel. De ezért sem neheztelek rád. Mondom, drága jó édesapám akit én feltétel nélkül szeretek és akit én csodálok és tisztelek is hasonlóan gondolkodik hozzád.

Előzmény: barkócza (86353)