nj Creative Commons License 2021.04.17 0 0 26871

"Mindenesetre furcsa lenne azt mondani, hogy azért mert két meccsen megérdemelten jobbak voltunk náluk, mint csapat, általában is jobbak vagyunk."

Persze, furcsa lenne, na de hát van valami értelme egy ilyen megállapításnak? Hogy melyik a jobb csapat "úgy általában"? Szerintem, nincs. Egy párharcnak van továbbjutója, egy meccsnek győztese, csak az számít, hogy ki jutott tovább és ki nyert. mert akkor és ott ők voltak a jobbak. 2019-ben a Real ellen meg mi.

"Az EB-re fel tud készülni. Akkor meglátjuk, milyen."

Ettől félek én is...

"Amikor Idrissit béreltük, még messze voltunk egy megállapodástól. Biztos vagyok abban, hogy ha nem hittek volna abban, hogy Idrissi feledtetni tudja, nem engedték volna el Promest."

Nyílt titok volt, hogy Promes menni akar és elengedjük. Örültünk, hogy pénzt kaptunk érte. Kellett egy helyettes, Idrissit kölcsönvettük, az nem bizonyult jó húzásnak. De ettől még Promes nem lett jobb játékos.

"De hagyjuk, mert szerinted a két meccs annak bizonyítéka, hogy az olasz bajnokság 7-ikje jobb, mint a holland bajnok."

Nem, éppen azt próbálom bizonyítani, hogy nemcsak két ilyen meccs volt, mert az valóban lehetne véletlen. De volt még Valencia, Atalanta, Getafe, Tottenham, Chelsea stb. és ennyi véletlen már nincs, még ha te egyenként mindegyiket meg is tudod magyarázni. A véletlen a Real és a Juventus volt. 

Előzmény: Gyenyi (26870)