orasbacsi Creative Commons License 2021.04.17 0 0 464993

"nagyon sajnálom hogy 2018. decemberében nem dobtam bele az összes pénzünket"

 

Józanabb ember az összes pénzének szerintem maximum a harmadát...negyedét kockáztatja. Főleg olyan tőzsdén, ahol a "kvázi semmi" árfolyama változik, néha napi 50%-ot is.

 

Hogy a múltban mi lett volna... 2009-ben a közel 250Ft-ra felment dollárért 100BTC-t is vehettél volna, ma hátradőlhetnél.  Én akkor már javában benne voltam az online világban, jött is erről, a hírlevél, hogy fektessek ilyenbe.  Hát... körbe röhögtem, hogy vegyek pénzért semmit? Meg bányásszunk kriptovalutát meg digitális arany... még ilyen hülyeséget ! Aztán utólag lehet itt sajnálkozni, de nagy bukás is lehetett volna.

 

Nézz a jóvőbe inkább, engem például magyar vonatkozás is foglalkoztat, hogy ha kikerül a tőzsdére a BlockStock (BSO),  akkor vajon felkapják és szárnyalni fog, vagy exponenciálisan áll a földbe ?  Ha nem játékpénzeket teszel ide, azért jó, ha valaki bennfentes előre súg neked,  mert keményen lehet bukni is.

Lehet figyelni másokat is, Elon Musk mit vesz,  Soros épp mit ad el, de mire ezeket észre veszed, általában majd mindig késő.

 

Előzmény: Alex Raps (464976)