dojcstomi Creative Commons License 2021.04.16 0 0 11039

Arra a HDMI portra elég sok minden aggatható. Kell rá valamilyen audio extraktor is, mert a 2019-es asszem nyári dokumentációban még másképp nézett ki. Volt rajta pl. optikai hangkimenet is. Most meg a HDMI-ből kell külön eszközzel kivonni.

 

Kell egy HDCP dekódoló, arra egy audio extraktor, aztán mehet rá, amit itt lejjebb linkeltem és elvileg nincs gond. Ha mégis van esetleg, akkor kell még egy HDCP konverter is, ami a 2.2-t visszakonvertálja 1.x-é.

 

Értem én, hogy ez min. három eszköz, de legalább a visszanézős anyagokat is fel tudod így venni. Netet is lehet rá másképp csiholni elvileg. Ha van egy routered, ami egy másik routerről WDS-en keresztül kapja a netet, akkor nem kell szarrá kábelezni a fél lakást feleslegesen. (5 GHz-es wifi erősen ajánlott)

 

Megfigyelhető egyébként a málnapc-s szindróma itt is. Minél kisebb az eszköz, annál több biszbaszt kell ráaggatni kívülről, tehát a vége egy polip, meg az, hogy mégiscsak jobb lenne minél több dolgot egy eszközbe integrálni, hogy ne kelljen ezt a sok feleslegesnek tűnő kört végigszerencsétlenkedni.

Előzmény: Jahno (11037)