AFCA 4 LIFE Creative Commons License 2021.04.16 0 0 26864

Amikor elcsúszott a 16-oson belül, meg egyszer előnyösebb helyzetből indulva megelőzte az ellenfél csatára, akkor azért nem dícsértem.

Na,látod,erről lemaradtam akkor,azt tudjuk,hogy nem a mi szintünk,lehet,hogy helyesebb lett volna az a megfogalmazás,hogy magához képest nem volt rossz.Egyébként meg a leigazolását sem értem...

Amúgy sem értettem, hogy lehoz egy jól játszó, viszonylag pihent védőt, minden mindegy alapon, mert ki kell egyenlíteni. Tételezzük fel, hogy bejön a húzás és kiegyenlítünk. És akkor jön a hosszabbítás a 3 holtfáradt védővel, Timberrel, Martinezzel és Tagliaficoval, de legalább 4 csatárral... Nem nagyon gondolkozott 1 lépéssel tovább. Vagy azzal számolt, hogy kettőt rúgunk? :-)

Ten Hag nagy pechje az lehet,ha igazán nagy akar lenni,hogy a cserékben tényleg nem tud magas szinten gondolkodni.És azért ebben a sportban ez erős hendikepp.

Szerintem, a bíró nem volt rossz, bár, azt én sem értettem, hogy amikor Gravenberch földre került a 16-oson belül, akkor miért nem fújt semmit. De azon kívül nem igazán volt tévedése, szerintem.

NSO oldalán a gól összefoglaló pont Tadic szituációjánál kezdi mutatni a Róma gólját,érdemes megnézni.Szerintem ott is fault volt.

Előzmény: nj (26863)