medvebacsi Creative Commons License 1999.10.29 0 0 260
Mr Spock

Az ötödik mondat szakmai volt (szerintem), arra nem reagáltál. Miért?

Hogy ápoljuk a lekedet is:
Amit leritál Bugiéknak az a hátonfekvős-kitolós szüléshez közel TÖKÉLETES. Ez kiderült az SZT-n de nekem laikusnak is tetszet a leírás, még ha a technika nem is.

Én soha nem írtam olyat hogy "nem is volt az olyan nagy dolog, hogy Mr Spock segitett neked"? Igy ez elég csúnya csúsztatás és mellesleg a te sértet egód szülménye.

A szomorú nekem az, és ez jól minősíti a hazai helyzetet, hogy neked kellett megtenned és nem a saját orvosa mondta el ugyanezt.

Különben messzemenőkig elfogadom hogy a témáról beszélgessünk.

Szóval:
"Ami pedig a nemzetkozi statisztikakat illeti, amiket en is lattam (MEDLINE, Knowledge Finder adat bazis) azok elegge "feluletesek" es tobbnyire olyan csoportoktol szarmaznak, amik feltehetoen az otthonszulest partoljak."
Szeritem a tudományos publikációk(nem csak orvosi) nagyon nagy százaléka olyan csoportoktól származik akik az adott területhez érzelmileg is kapcsolódnak. Ezen az alapon nem lehet minősíteni a vizsgálatot. Mivel elég sok tanulmány van, választottam egyet mint állatorvosi lovat. Próbáljunk ezen elindulni.
http://www.bmj.com/cgi/content/full/313/7068/1309 (Brithis Medical Journal;313:1309-1313(23 November)
A tanulmány megállapítása: Hollandiában alacsony rizikójú, ellátásban részesülő kismamák esetében a tervezett otthonszülések végeredménye legalább olyan jó mint a tervezett kórházi szüléseké.

medvebacsi

Előzmény: Mr Spock (258)