gargoyle Creative Commons License 1999.10.29 0 0 9

én voltam egyszer egy Paszternak nevű hipnotizőr műsorán (ő a Brezsnyevnek is dolgozott mint természetgyógyász), és ott olyan dolgokat láttam, hogy beszarás, az emberek horgásztak, bicikliztek, az egyik 40 éves csóka sírva bevallotta, hogy 3 éves és azért sír mert bebisilt, illetve egy fiút fogtak, és a nyakánál meg a sarkánál fogva felraktak két szék közé, tehát a nyakánál és az achillesz inánál támaszkodott a szembeállított két szék háttámlájának tetejére, és még egy furcsa, teljesen kihomorított, iszonyúan merev, szoborszerű állapotba is hozta a mester, ezek után (az izmaid olyan mértékben feszülnek ekkor meg, hogy ezt tudatosan soha nem tudod megismételni)...aztán megkérdezték tőle, hogy érzi magát, aszonta, tök jól, köszöni szépen, mintha egy kanapén heverészett volna...most ezt próbáljátok meg otthon utána csinálni

volt egy srác akivel táncolt, és a gyerek azt hitte a pocakos szakállas vénemberre, hogy a barátnője, és fogdosta a seggét, meg le akarta smárolni (ez egy kicsit gáz volt szerintem, olyan Mario és a varázsló jelenet, szóval unszimpatikus)

meg egyebek is, de a dolog működni látszik

és az akaratgyengeségről, valóban a magukat folyamatos önkontroll alatt tartó egyének, akik nem tudják elengedni magukat nem jól vagy egyáltalán nem hipnotizálhatók...engem megpróbáltak, nem éreztem különösebb hatást, tehát én is ebbe a kategóriába tartozom, ettől még mondjuk a másik ember nem feltétlenül befolyásolhatóbb, egyszerűen fogékonyabb az ilyen jellegű agyi stimulusokra