Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.04.13 0 0 4084

Néztem én is azokat, nem rossz a se.

 

Most már változott az álláspontom ezt a varázslónőt illetőleg, ja három nap alatt alklamazkodó tipus vagyok. szóval van nekem eredeti indián barátnőm több is, ez is eredeti de MÁR nem egészen az, most nem csak a smikkel bajlódok rajta, egyáltalán ez a nyugati modern top filing,smikkel együtt persze, ez visszataszitó. S főleg az ők milliőjükben, ott erős és főleg agressziv a háttér maffia.

 

Nálam más van, az enyémeknek még alag vannak házaik, van amelyik barakban lakik, használnak sminket festik a körmeiket, pl a csajom az állomáson a peronon festi a haját, s a körömlakk is olyan, szóval ha kopott smink az már jó, így már hasonlit a MALÁJ NATÜR ISZAP dologhoz.

 

Ennek a varázslónőnek kábé az anyja lehetett egy eredeti cigányné ő maga akit itt látunk az már üzletember, ezt a tipust nem lájkoljuk! az enyémek KOLDUSOK,  s lopnak is, azaz lopnának de napjainkban  ebben az ágazatban meglehetősen emelkedett a rizikó faktor. vagy csak még nem jutottunk el a digitális csorgyelésig. Perrsze, még tanulunk, fejlődünk!

Előzmény: Sheggemmem a szkepócska (4083)