Törölt nick Creative Commons License 2021.04.13 -5 1 39659

Ne regisztrálj! Nehogy már segítsd az egészségügyi dolgozók munkáját!

 

Az ellenzék olyan mélyre süllyedt az elmúlt néhány hónapban, amelyet még a kommunistákból sem nézett volna ki az ember. A magyar kommunisták ugyanis a korai hatvanas évektől felhagytak a tömeggyilkosságokkal, már csak elvétve gyilkoltak meg embereket. Sőt, elpuhultságukban már arra is ügyelni kezdtek, hogy járulékos veszteségek se legyenek, látványos alkalmatlanságból, részegen lövöldözésből ne legyen már emberhalál és botrány. Megvédték az övéiket az ilyen esetekben, de az elvtárs karrierje bánta általában az ilyesmiket.

 

 

Újkommunista barátaink még nem puhultak el, ők nem számolgatják a járulékos veszteségeket, mindent megtesznek továbbra is, hogy minél kevesebben oltassák be magukat.

Az ellenzéknek nem sikerült meggyőznie az embereket arról, hogy ne oltassák be magukat, aztán arról sem, hogy ne fogadják el az orosz és a kínai vakcinákat. Még a csekély értelmű ellenzéki szavazók jó részének is van annyi esze, hogy nem áldozza fel az életét azért, hogy Gyurcsányék elmondhassák, nálunk halnak meg a legtöbben az univerzumban koronavírusban.

 

Lassan csak beszivárgott kellő mennyiségű ember fejébe, nem hiába halt bele a vírusba annyi DK-s politikus, hogy az oltás a legjobb módja a túlélésnek. Szerintem a DK posztumusz kizárta őket, mert a párthatározattal ellentétes módon haltak bele a járványba.