nagric Creative Commons License 2021.04.12 0 0 17698

Eladó egy Böker Solingen Gulo EDC kés díszdobozban, új állapotban.
Sem élezve, sem fenve nem volt, sosem vágtam vele. Karc mentes. Az egyik gyűjteményem része volt.


A késről:

Penge: Böhler N690
Rögzítő szerkezet: Frame Lock
Nyitószerkezet: Tőcsavar
Nyél: G-10
Tömeg: 117 g
Teljes hossz: 193 mm
Pengehossz: 84 mm
Markolathossz: 110 mm
Pengevastagság: 3,8 mm
Származási ország: Németország

 

A méret, penge alakja és kezelhetősége szempontjából Steve Kelly késkészítő által készített Böker Gulo kétségkívül a tökéletes hétköznapi használatra készült kés. A Böhler N690-ből készült penge kőmosott felületkezelést kapott, golyóscsapágyakon mozog és hátoldali acélmarkolatból van kialakítva a zárja. A elülső markolatpanel könnyű G10-ből készül, amely csökkenti az összsúlyt és biztonságos tapadást kínál. Zsebklippel és zsinór lyukkal.

 

A márkáról:

A Böker Solingen széria, kézzel gyártott késeket tartalmaz. Ezeket a kiváló minőségű bicskákat a kések szerelmeseinek tervezték, akik értékelik a különlegességeket. Kinálatunkban megtalálható a széles választéka a klasszikus bicskák után a damaszt zsebkéseknek is.

 

A Böker Plus széria, professzionális felhasználók számára kifejlesztett késeket tartalmaz. A Böker Plus taktikai kések innovatív dizajnú és mindennapi használatra alkalmas késeket foglal magába.

 

A Böker Magnum széria, verhetetlen ár-teljesítmény arányt hoz magával. Kinálatunkban megtalálható a széles választéka a kések összes kategóriájából pl. hagyományos zsebkések, vadászkések, katonai kések és még sok más.

 

Megtekinthető és átvehető Érden, de Postázni is tudom előre utalás esetén, tértivevényesen +2000 Ft-ért.