Meroleges Creative Commons License 2021.04.11 0 0 20525

Sziasztok,

rengeteg hozzászólást elolvastam--persze még nem mindet--, mivel 3 éve én is érintett lettem a pikkelysömör "viselésében " :(

Olyant nem olvastam senkinél, hogy valakinek csak a talpán jött volna ki. 60 éves voltam, mikor először jöttek elő a talpamon valami kis apró piros pöttyök, amivel felkerestem a bőrgyógyászt...azóta eltelt cirka 3 év, azóta az egész sarkam, a talpélek, a nagylábam ujjai plakkosak, fájnak......nem tudom, milyen kenőcsöt kapok rá , mert itt a helyi gyógyszertárban keverik ki. Azt tudom, nem használ semmi, már csomó dologgal próbálkozott az orvos, mindhiába....minden hónapban megyek vissza kontrollra, de ez a cucc csak tejed tovább...azt olvastam másoknál, hogy viszket....nekem egyáltalán nem, én pl. a napra  tehetem ki a talpam, mert bevörösödik ,belilul, beduzzad, lüktet, volt, hogy a strandon hűtött dobozos üdítőre raktam a talpam...azonkívül itthon is sokszor beduzzad, lüktet, és rettentően ég...ezt a tünetet senkinél nem olvastam...esetleg van valakinek ? mit használ rá, ami segít ? Előfordul, hogy este csak úgy tudok elaludni, ha hideg vizes ruhát tekerek rá, annyira ég ...