Victarion Creative Commons License 2021.04.10 0 0 18799

Sziasztok!

 

Sajnos én is csatlakoztam a klubhoz már kb. másfél éve, ami tudom hogy átlagban nem valami nagy idő a "törzstagokhoz" képest, de nekem ez is egy örökkévalóságnak tűnik már lassan.

 

Krónikus prosztata gyulladást állapított meg nekem is több urológus. Az utóbbi időben hetente jártam prosztata masszázsra, ami nem valami kellemes élmény ráadásul nem is enyhíti nagyon a fájdalmat.

 

Az egész azzal kezdődött, hogy fájt a bal herém kisugárzott a csípőm és a combom belső oldala felé. Gyógyteáztam hűtöttem a herém, de nem lett az igazi. Elmentem urológushoz megállapította, hogy van egy kis ciszta a bal mellékherémnél, de elmondása szerint nem okozhat problémát. 10 napos doxycyclin kúrát írt fel 2020 januárban, attól nem javult, de rosszabb se lett. Ezt követte szintén 10 napos sumetrolim, na onnantól csak rosszabb az egész. Azóta már több urológust is megjártam, de csak azt kaptam, hogy próbáljak meg vele együtt élni, szedjek prostayolt meg gyulladáscsökkentőket. Egyszer volt vizelet és ejakulátum tenyésztésem, de negatívak lettek.

Jelenleg prosztata masszázsra járok hetente, attól jobb valamelyest de áttörlésről nem beszélhetek.

 

 

A tüneteim jelenleg:

-Általában bal alhasi fájdalom, ami néha átvándorol ideiglenesen a jobb oldalamra. Valamikor görcsös, valamikor nyilaló valamikor, meg em is tudom milyen csak fáj.

-Illetve ég a péniszem töve és a vége a nap jelentős részében. Önkielégítés után általában jelentősen felerősödik az égető érzés, szexuális együttlét után(csak óvszerrel) általában nem jobb és nem is rosszabb.

-Valamikor a derekam is fáj.

-Néha húzódó érzés gáttájékon.

 

 

Jelenleg az mondja az urológusom, hogy a prosztatám közelít a tökéleteshez, arra a kérdésemre, hogy a hólyagommal lehet-e gond nem válaszolt.

 

Elmentem proktológushoz, negatív lett az eredmény. Javasolta, hogy keressek fel gasztroenterológust is. Meg is történt, a gasztro doki szigmabél divertikulumokra gyanakszik, ezért kolonoszkópiát javasolt. Ezt ugye megelőzi a béltisztítás, ami teljesen "kipucol". Ennek szerintetek lehet negatív kihatása a prosztatára?

 

Illetve tanácsot is szeretnék kérni. Van valami bevált praktika, ami enyhíti a fájdalmat (fájdalomcsillapítóktól nem jobb nekem advil, algoflex, algopyrin)? Olvastam Lázár Erika féle gynevac/gynatren kúráról, van valakinek tapasztalata vele?