eisenics Creative Commons License 2021.04.09 0 0 4223

Szerintem a Petryt elsősorban nem a bevándorlással kapcsolatos véleménye miatt, hanem a LMBT-re tett megjegyzése ("nem értem Péter miért véd ilyeneket", vagy valami ilyesmit mondott) okán rugták ki, tekintve, hogy a Hertának van ilyen szurkolói csoportja is. Ezt a Petry is tudhatta, szivárványos zászlók is lengenek a stadionban. De mondom, nem tudhatjuk, hogy a Petry mit és hogyan mondott, hiszen jelezte, hogy más értelmet nyert a mondandója, a megjelentek alapján. Mindenesetre nagyon intelligensen reagált 

és búcsuzott a klubtól. A Hrutka szintén úriemberként reagált, pedig neki nem mondták a szemébe őszintén, hogy miért küldik el. 

 

Általános(sajnos), hogy a munkahelyed korlátozza azt miről, vagy milyen módon beszélhetsz a médiában, de valahol meg érthető is, mert a legtöbb munhahely egyben "brand" is, a marketing sokszor fontosabb annál, amit gyártasz/szolgáltatsz. Példa: - Nálad dolgozom, te fegyveres testületeknek gyártasz sapkákat. Mennyire lennél boldog, ha én a faszbukon ezerrel szidnám a rendőröket és a katonákat?

 

Kapitalizmus! De egyik rendszer sem jó, mert mindenhol ott a hatalom, a többiek meg úgyis szívnak! 

Illetve egy volna, az Anarchia, de abból is valami archia kerekedne a megvalosítás során!

 

Előzmény: ba9ll (4222)