RakdosPlayer Creative Commons License 2021.04.07 0 0 90

Hát ez a komment is késett egy olyan 15 évet, de van ilyen lehetőség, több is (hátha hasznos lesz azoknak, akik rákeresnek erre a témára a későbbiekben):

• Spelltable: Ha élőben akarsz magicezni, wabcamen saját kártyákkal akkor is tökéletes, ha pedig nincsen meg minden lap, akkor pl Moxfield és OBS segítségével tudod streamelni a képernyődet a platformra virtual webcamon. Ez a legjobb verziója a pandémia alatt az online Magicnek. (Szerintem)
  • Cockatrice: Egy ingyenes forráskódú letölthető progi, amiben mindenféle TCG-t lehet játszani és vannak működő szervereik minden féle Magic formátummal. Itt a teljes lapkészlet importálható exportálható (a összes eddig megjelent lap.)
  • Untap: Egy webes tcg kliens, itt is vannak más dolgok magicen kívül, de ehhez még telepíteni sem kell semmit. Itt mondjuk korlátozva van, hogy hány darab paklid lehet az 'ingyenes' verzióban, de ez is bőven használható.
  • MTG Arena: Ez most a játék premier game kliense, konkrétan a wizards adja ki, és ingyenes, viszont korlátozott. Nincs például nagyon más formátu a Standard-Brawl-Historic formáción kívül és ha nem raksz bele igazi pénzt akkor sokáig is tart összeszedni a lapokat is. Pluszpont viszont, hogy nemrég kijött mobilra is.

Ezek jó lehetőségek, én személy szerint a spelltable-t szeretem a legjobban, de a többi sem rossz!

Előzmény: Mishproton (85)