Buszos világjáró
2021.04.07
|
|
0 2
196128
|
Sziasztok!
Nemrég írtam, hogy ha lesz fejlemény a Leonnal kapcsolatba annak a történetnek a kapcsán amit itt felvázoltam pár hete írok. A P0171 hiba megoldása az üzemanyag rendszer hibája volt, a gyári négy bár nyomás nem volt meg. A három báros szűrő négyesre lett cserélve de azzal se ment három fölé az üzemanyag nyomás. Pumpát is cseréltünk és végül a gond ezzel oldódott meg. Még az eredeti AC pumpa volt a kocsiban és holt retkes volt a pumpa belső szűrője, konkrétan fekete. Pumpa csere után a hiba nem jött már vissza pedig eddig 200-300km után mindig visszajött, most már 4,2-es nyomás mellett sikerült mennem majdnem hatszáz kilométert a kocsival és megszűnt az erőtlenség és a fuldoklás meg rángatózás is gyorsításkor. Elvileg a tank is meg lett nézve a régi pumpa kivételekor és le lehetett látni az aljába tehát elvileg nem volt retkes. Bízok benne, hogy az új AC nem adja fel ugyanígy majd a harcot mert esetleg koszos a tank belül.
Mindenesetre tanulságos a történet és köszönöm az itteni segítséget, sok száz ezret megtakaríthattam volna ha egyből hozzátok fordulok. :-) |
|