Winesoul Creative Commons License 2021.04.05 0 0 85652

Az Éjszakai pincetúráról mesélt az egyik kedves barátom, hogy jó buli és emlékeim szerint Ő is és az aktuális párja is zakózott egyet mikor már nem voltak szomjasak. Hát igen szép-szép ez a sznob hozzá állás, hogy szép üveg pohárban szolgálják fel a borokat a nagy érdemű közönségnek és mindenki kisujját feltartva ízlelgeti a bort, de ilyen szitunál pl nem túl praktikus.

 

Természetesen vannak olyan szituk, aminél megértem ha a termelő kimarad inkább egy eseményből, pl tavaly nálunk itt Győrben elmaradt a szokásos bornapok, helyette egy 20 faházas "borvásárt" rendezett a polgi. A Főapátság mivel eldobható műanyag és papírpohárban kellett volna felszolgálni, így kimaradt ebből a mókából, bár volt olyan opció, hogy ha saját borospoharat visz a borissza akkor abba is kérheti a nedűt. De ez azért jóval másabb...

 

Akkor végül is egészen családias hangulatú a borvidék. No akkor tudnál ajánlani pár juhfarkot, ami nagyot tud szólni azoknál is akiket eddig nem fogott meg a fajta? Háát félédes hűha :D . Megállt az erjedés vagy ez hogy jött össze? :D  Amúgy tabudöngető témának nem lenne rossz, de mégis sacc/kb mennyi a maradékcukija? 

Előzmény: BZoltan (85651)