Pompiere Creative Commons License 2021.04.04 -2 7 53975

Úgy látom, hogy nagyon "elegánsan" átsiklottál az írásom többi részén és csak azt tudtad kiemelni, hogy "Terhelni a fórumot".

 

Nem magával az M4 témájával van baj. Hanem azzal, hogy az ebben a fórumban írt majd négyezer hozzászólásod, 70-80 százalékban semmi másról nem szól, csak az M4-ről. Folyamatosan rágod a gittet, olyan dolgokon lamentálsz amelyeknek a döntési színtere nem itt van és valószínűleg már nem is lesz sokkal jobb. Ráadásul mindezt folyamatosan visszatérően. Például folyamatosan azon siránkozol, hogy leállították az M4 építését és micsoda késedelemben van az egész. Igazad van! Elmondod egyszer, Ok. De attól, hogy heti, havi szinten ismételgeted, mindig más megközelítésből, már nem segít. Azok az évek már menthetetlenül elvesztek amikor építeni lehetett volna. Attól, hogy vélemény álcájába csomagolod a mondandódat, még sirám marad.

 

Én is tudnék egy csinos kis listát írni, hogy itt Csongrád megyében milyen összekötő utakra lenne szükség a komfortosabb közlekedés érdekében. Vagy folyamatosan tolhatnám itt mindenki arcába, hogy amikor az M5-M43 csomópontját tervezték, miért nem jutott senki eszébe, hogy nyugat felé - az 5408-as vagy akár az 5431-es útig - is tervezzenek legalább egy 2x1-es utat, ami az 5408-ig például csak négy kilométer lett volna és talán levette volna a forgalom jelentős részét Kiskundorozsmáról. De nem teszem mert értelmetlen lenne most már ezen rágódni. Mennyivel lennénk előrébb, ha hetente szóba hoznám? Semennyivel.

 

Szóval úgy általában nem a véleményeddel van a baj, hanem azok számával, ami már semmi újat nem tud mondani mert folyamatos ismételgetésből áll!

 

 

Előzmény: dimelo (53971)