BZoltan Creative Commons License 2021.04.03 0 0 85641

Én pontosan tudtam, de ráuntam, hogy neked magyarázzam. Azóta sem érted meg, hogy vannak áfakörös bortermelők és vannak olyanok akik nem áfakörösek. Az áfakörös termelők bruttó árában befizetendő áfa is van. Viszont aki nem áfakörös az nem is tudja a költségeinek az áfáját leírni. Vagyis nekik a termelési költségeik is magasabbak.

 

Az általad említett pince weboldalán én nem láttam webshop-ot, nem ismerem őket így nem tudom, hogy mennyi a bruttó ex-cellar áraik.

 

Viszont azt érzem rajtad, hogy kötekszel és személyeskedsz. Gondolkodtam az előző a korábbiakhoz hasonlóan rossz hangulatú, szekálós szóváltásunk után, hogy lezárom a kettőnk közötti kommunikációt. Igyekeztem is kerülni a hozzászólásaidra való terjedelmes válaszokat.  Most segítettél ezen döntésemet meghozni. Így most egy időre tőled sajnos el kell búcsúznom. Én azért járok ide, hogy jó hangulatban, baráti társaságban beszélgessünk boros témákról. Ha neked inkább szerszámméregetéshez, kötözködéshez és szekáláshoz van kedved akkor én abban nem akarok partner lenni.

Szemmel láthatólag nem akarod úgy érteni a hozzászólásaimat ahogy én azokat szánom és szemmel láthatólag a te célod nem a jó hangulatú csevegés. Hogy mi azt nem tudom. Most egy ideig nem is fog érdekelni. Ennyi... ha szükségét érzed akkor írjál még valami személyeskedő, lenéző, beszólogató, gúnyoldó riposzt választ. De az sem fontos.

Előzmény: Hepci (85640)