Bölény Creative Commons License 1999.10.25 0 0 202
Kedves Jaraszaja! Valoban VII. ker.-i gyerok vagyok, es lattam, amit lattam, eppen elexer. A kikerdezeses forgalomszamlalast meg nyugodtan meg lehetne ejteni, hiszen soxor ugyis csak ket-haromszori lampavaltasra er at az ember egy keresztezodesen. Nyilvan nem csak mink csinaljuk a dugot, de ha bekemenyitenenek, akkor mi szivnank a legnagyobbat.

Metro-ovohely temahoz: par eve volt a Hiradoban, hogy a polgari vedelem napja alkalmabol szervezett tura kereteben vegig lehetett latogatni a polg. ved. berendezeseket a metroban. Mutattak is rendesen szivattyut, aggregatot, atombiztos ajtot, miegymast (meg Demszky apankat is meginterjuvoltak, ugyambizony!). Azt is mondtak, hogy masnap is lehet menni, de ez termeszetesen kacsa volt. Suxx!

A vonatos topikban mar felvetettem, hogy a kulonvonatok mintajara nem lehetne-e esetleg kulonmetrozast szervezni? Ertem ez alatt, hogy uzemzaras utan egy kocsi vegigmehetne a vonalon, olyan helyeken, ahol amugy nemigen jarkalunk, ld. deak-teri hurok. Vajon bekaveek mit szolnanak ehhez?

Előzmény: Járaszája (200)