evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.02 0 0 374

jó ez kicsit sarkosra sikerült.
vagyis a jó példák követése már könnyebb.. mint azt első körben fenntartva példának állítani..
/ a halandóiság létstruktúrája is más társadalmi felépítést kíván , a haláltalanság civilizációja is más struktúrában működhet..
lévén a szellemiség teszi annak megvalósulásának lehetőségét.. ami kicsit összetettebb mint egy igen-nem döntés. de már 2500 éve ismert valójában. A történelmi feljegyzések alapján. 
A halandói kúltúra strukturája kiínálta életvitel lehetőségek alapján .. valóban nehezen megoldható. Hiszen ha csak a nyugdíjrendszert veszen alapul, a foglalkoztatássruktúra kínálta 60 pár év után magára marad a létfenntartásának megoldásával... ! mert az értelmes elfoglaltság .. környezet az kell a szellemiség ápolására...örökké valóság ide vagy oda ..
// nekem is az a gondom, mit kezdek magammal az örökkévalóságban, nyugdíjasként a társadalmi struktúra lehetősége szerint.. kb semmit. vagyis jól látszik a szellemiség és a foglalkoztatás azon összefüggése miszerint a szaporodás-elhalálozás szükségét elégíti kialakított létstruktúra, ami így nem a fejlődést csupán az ideológia átörökítését valósítja meg, .. miközben feléli a bolygót..- világot...
lévén az egyed felelősége nem jelenik meg a létfeltételek biztosítására, halandóiságának tudatosultságában*/*oktatás,-társadalaom felépítése, csupán az ideológia szolgálatára.. . Ami valójában nem haladja meg a fejlett eszközhasználat képességét, leginkább az egymás feletti érvényesülésében az egymás s a bolygó javainak birtoklása érdekében..//

Előzmény: evolúciómérnök (373)