Mr Spock Creative Commons License 1999.10.25 0 0 228
Kedves Fuly,

Fenntartod, hogy hülyének nézel?

Nem nezlek hulyenek. Ha hulyenek neznelek, nem is erdemesitenelek vitara, mert nezeteid ugy nem is lehetnenek veszelyesek. Sajnos egyaltalan nem vagy hulye. Csak reszeleges tudas alapjan teveszmeket hirdetsz. Peldaul itt van az antibiotikum esete:

Tudod, és mint orvos tudnod kell, legfeljebb letagadod, hogy az embernek van bizonyos saját immunrendszere.

Letagadom? Miert tagadnam le?

Jó táplálkozás és higiénés körülmények mellett a saját immunitásnak a fertőzésekkel szemben jó esélye van.

Mit nevezel jo eselynek? Hogy tiz fertozesbol kilenc alkalommal a szervezet legyozi a fertozest? Igen. Na de honnan tudod elore, hogy mikor lesz az amikor nem? Amikor mar rohad a fertozes, vagy tonkretette valamelyik szervet? Azt hogy tiz a tizbol nem megy, azt tudjuk tortenelembol, hiszen az emberiseg nagy szazaleka a multban valamifele fertozesben halt meg.

Az egyébként megkapott arcüreggyulladást antibiotikum nélkül simán távészeltük.

Kb egy eve USA-ban a mediaba is elert azoknak a szuloknek az esete, akik szinten olyasmibe hittek mint te. Addig termeszet-kezelgettek a gyerekuket, amig aztan az meghalt szerencsetlen, pont valamilyen olyan fertozesbe, amit konnyen lehetett volna kezelni.

Ez a dolog is olyan mint az otthonszules. Igen, az esetek legtobbjeben nagyon hatekony lehet a te "metodusod" csak azt nem lehet tudni elore, hogy MIKOR NEM. Utolag meg mar keso.

Gabor

Előzmény: Fuly (224)