evolúciómérnök Creative Commons License 2021.03.31 0 0 368

csak hogy tudd..  :) ebben a formában megosztottam .. mert jó levezetésnek tartom.

/
-/„Ez a gondolkodás nem visz tovább az evolúció kínálta lehetőségekben, így vagy változtatunk az *értelemről-világról,-egészségről alkotott nézőpontunkon.. vagy kihalunk mert feleljük egymást,- a bolygót magunk alatt”

-/A bolygónk egy viszonylag zárt rendszer, mert kifelé csak a rádióhullámok általi információ terjed. A flóra és fauna, egy önfelfaló egymásból élő rendszer. Ez alól az ember sem vonhatja ki magát. Az erősebbik kutya ba**ik elve, mindenűt érvényesül. Egy igazán bölcs ember azt mondaná, hogy minden úgy a legjobb, ahogyan van. Legalább is ez szolgálja ki az evolúciót a legjobban.

-/egy értelmes viszont azt állítja, nézőpontod nem éri el a tudatos -értelmes lény tudását./ csupán a teremtményi szemszöget.. ami az ösztön és a nyelvtan -nak kedvez csupán /// * teremtők kik tudatlanságukban , mulandóságukat teremtik .. valahai történelmi nagyjaik igazságainak őrzésének kedvéért *//vanban -birtoklás-egzisztencia gondolkodtok, nem fenntarthatóság-jövő-" Ez alól az ember sem vonhatja ki magát"miért ne...hiszen az egyedüli *ami* képes kezdeni a tapasztalásával valamit, ami *valakivé* teheti ..így válik a legerősebb kutya*falkává*--- az egyed fejlődés nem azt jelenti valaki ül a csúcson. Az egyedfejlődés azt jelenti ha valaki jobbat tud mint ami tudható.. az magányossá válik, így egyetlen megoldása ha tanítja tudását, összetettség-evolúció*úgy védem magamat hogy a világot védemúgy védem a világot hogy magamat védem.*

-" Egy igazán bölcs ember azt mondaná, hogy minden úgy a legjobb, ahogyan van"ilyent csak nihilista gondol, bölcs tutira nem..

-/„pedig az oktatásrendszer.. rendszere nem volna az a szellemi hozzálás értelmesnek mondható amibe mindenki belehal..”-/Ez egy elég zavaros mondatod. Az oktatási rendszer „hibás szellemi hozzáállása” miatt, lehet hogy meghalnak egyesek, de nem mindenki."-/de csak azért mert számodra a *halandóság* törvényeken felüli szükség !

/-/

Előzmény: őszszakál (363)