nj Creative Commons License 2021.03.29 0 0 26784

"A PSG és a Lipcse nem gyengébbek, mint az Ajax."

 

Nem. A PSG biztos jobb, de nem Bakkernek köszönhetően. A Lipcsében már nem vagyok annyira biztos, de ha erősebb, biztos nem Kluivert jelenti a különbséget. Bakker és Kluivert finoman szólva sem kirobbanthatalanok ezekből a csapatokból. Bakker főleg ősszel játszott, amikor a sérülések és a koronavírus megtizedelték a PSG-t.

 

"Olyan nagy különbség nincs a belga éllovas és bajnokság és a holland között, hogy az ottani legjobb ne lenne átlagon felüli. Langot két meccsen, más szerepben láttuk, mint amilyenben klubjában jó. És a Lille egyik legjobbja is átlagon felüli kell, hogy legyen."

 

Szerintem, sem a Lille (ezt láttuk az elmúlt 2 évben), sem a Brugge nem jobb csapat, mint az Ajax. A Lille speciel szerinted sem, néhány hete legalábbis még erről győzködtél és én beláttam, hogy többet gondoltam róluk.

 

"El Ghazi még csak nem is fix kezdő az angol bajnokság egy jelenleg egész jó, azaz középcsapatnak számító, csapatában, az Aston Villaban."

 

OK, akkor mondhatjuk, hogy El Ghazi sem fix kezdő, ahogy Kluivert és Bakker sem. De ahol El Ghazi volt, onnan az Aston Villa előrelépés. Amúgy, a Villa tavaly épphogy bennmaradt, idén fix középcsapat (10.), a "kicsit gyengébb" Fulham 18. és kieső helyen áll.

 

De elismerem, lehet, hogy elfogult vagyok El Ghazival és valójában nem annyira jó. Ugyanakkor, szerintem, 2 éve, amikor Franciaoraszágban alig játszott, te sem adtál volna egy fillért sem azért, hogy egyszer egy angol első ligás csapatban fog játszani viszonylag gyakran. Én úgy gondolom, hogy abból a helyzetből nagyon szépen visszajött és ezt mindenképpen tisztelem benne. Ha úgy nézzük, már többet játszott a Premier League-ben, mint Klaassen és Siem de Jong együttvéve. :-)

 

 

"Listád minden tagja átlagon felüli, néhányan hatalmas tehetségek."

 

Szerintem, én többet tekintek átlagon felülinek. Te viszont a többséget túlértékeled. 

 

"Ami pedig az U21-et illeti, ott a legnagyobb baj az edző. Mivel van két jó középcsatára, megérteném, ha miattuk 4-2-2-2-őt játszana. De ő ezt nélkülük játssza."

 

Hát, igen, ezzel nem tudok vitatkozni.

Előzmény: Gyenyi (26783)