Törölt nick Creative Commons License 1999.10.24 0 0 84
Noshát a maradi cáfolata:
A városkapu a vasút miatt is fontos, de van ott egy igen használható nagy parkoló is, akik még kintebbről jönnek, ezt használhatják.
Forgách utca: hát nehéz védeni. De mivel nincs más közlekedés arrafelé (a 32-es csak egy irányban érinti) az ott lakóknak is kell valamivel jönni-menni, nem várható el, hogy kilométereket gyalogoljanak. Lehel tér az elég durva lene, mert ott van egy átjáárás Terézváros felé, a megfelelő tömegközlekedési kapcsolatokkal, + piac!!!!!!!!!!! Ez nagyon fontos, nem is hinnéd, de az.
Arany János utca: a város hivatali negyede. Mivel bírod rá az öltönyösöket, hogy ne kocsival közelítsék meg, ha még metróállomás sincs?
A Klinikáknak benne van a nevében miért fontos, tudod Te mekkora az a Klinikai tömb? Egy jó nagy szelet Józsefvárosból, ahol dolgoznak, betegek jönnek kezelésre, látogatók főleg vidékről. Az ott lakókról nem is beszélve. A Pöttyös utca szintén nehézkesen lenne megközelíthető, azért elég nagy az a lakótelep.

Azért vigyázzunk, ne csak azt nézzük hányan szállnak le/fel, nézni kell az emberek közérzetét is, mennyire lenne rosszabb, ha nem lenne metrójuk. Meg olyan gazdaságossági számítások, hogy olcsóbb-e vajon a felszíni tömegközlekedést átszervezni, új járatokat indítani, a már meglévőket módosítani, mint meghagyni egy állomást.
No de ez is hipotetikus, akárcsak a javaslat