pasa_ Creative Commons License 1999.10.23 0 0 17
> el az IEB - DataNet Passagehoz

Uh, ez egy aruhaz lenne? Engem egy nagyon korai demo verziora emlekeztet, a gombok fele egyaltalan nem mukodik, a maradek fele hibara fut. Es az a ket bolt lenne az egesz belseje?

>Nem is a vevőkkel lenne gond, hanem a boltokkal. Örülnek, ha egy honlapot össze tudnak szedni, nemhogy egy egész áruházat

Ez sajnos igy van. Pont ebben lenne nagy szerepe a keretet ad "plaza" jellegu dolgoknak. Adhatnanak egyseges shopping cart programot, fizetesi modult, segitseget meg hasonlokat. Illetve elzavarhatnak a nem eleg jo minosegu boltokat. (Gondolom a fizikai aruhazakban is beindulna valami gepezet, ha egy bolt csoves-szallast alakitana ki a berelt negyzetmetereken vagy valami hasonlot...)

>A Népszabadság honlapjára látogatók gyorsan megtalálják az áruházat, tehát megéri fizetni a Népszabinak, hogy rakja be a linküket a Plazaba. Azért vagyok optimista, mert szerintem minél felkapottabb lesz a hely, annál jobban fog a szinvonala is emelkedni

Nem osztom az optimizmusomat. Valami nem attol lesz felkapott, hogy jo helyen van linkje, hanem hogy hasznalhato. A nepplaza fenyevekre van a hasznalhatosag arnyekatol is. Igy a jol elhelyezett linkjevel pont az ellenkezojet eri el: az ember benez (en is beneztem, pont a nepszabi lapjarol), es utana nagyon sokaig meg egyszer nem. Igy ha elkezdene alakulni, azt is csak nagyon sokara vennem eszre.
Kepzeld el, hogy egy szalloda elsieti a nyitast egy honappal, es a jelentkezo vendegek a festes es berendezes kozepebe csokkennek. Milyen hatasa van annak a forgalmara? Utana mej elkezd hirdetni, hogy "de most mar tenyleg kinyitottunk, becsszo!" ?

Pasa

Előzmény: Som-Som (14)