Som-Som Creative Commons License 1999.10.23 0 0 14
pasa_:
"Nem tudom a passage milyen vagy milyen volt"
Akkor látogass el az IEB - DataNet Passagehoz, de előtte kössél életbiztosítást, mert azt a drámát nem biztos, hogy túléled.

"Ennel jobbat kapok, ha az Altavista-ban kerem a elektronikus, kereskedelem, online, vagy valami hasonlo osszeallitassal a magyar nyelvu lapokat."
Nem egészen, mert ott meg tudod adni kulcsszóként, hogy milyen boltot keresel, nem kell az emeletek között kutatni.

"Nezz mar meg egy statisztikat, hogy az internettel rendelkezoknek hany szazalekben van bankkartyaja. Ma!"
Nem is a vevőkkel lenne gond, hanem a boltokkal. Örülnek, ha egy honlapot össze tudnak szedni, nemhogy egy egész áruházat. Egy áruház elkészítése nem olcsó mulatság, a karbantartása nemkevésbé. Mindenki arra vár, hogy a másik sok reklámmal bedobja a köztudatba, hogy az Interneten is lehet vásárolni, legyen meg a kiforrott technológia, aztán ők is belépnek a piacra. Ráadásul nem könnyű különböző kereskedelmi szoftvereken alapuló rendszereket rávenni az együttműködésre.

"Mintha a nepplaza lenne a topic."
Igen, a Passage-ról mégcsak topic sem szól, annyira ismeretlen. Én is csak amiatt ismerem, mert régebben az elektronikus kereskedelmi bizniszben voltam érdekelt.

A Népszabadság honlapjára látogatók gyorsan megtalálják az áruházat, tehát megéri fizetni a Népszabinak, hogy rakja be a linküket a Plazaba. Azért vagyok optimista, mert szerintem minél felkapottabb lesz a hely, annál jobban fog a szinvonala is emelkedni.

Előzmény: pasa_ (13)