Fejbőrömön szerencsére nem szokott lenni, néha a tarkómon 1 pici folt, de csak piros. Arra Diprosalic oldatot kenek és 1-2 nap múlva hetekig nem jön elő. A fülem tövében szokott még lenni, de az is elmúlik. Nekem oda az oldat bevált. Pici csepp és kenem, jól bemasszírozom. 2 alkalommal naponta és oké.
Az a gond, hogy nem nagyon akarok szteroidot kenni, de amúgy nem olyan mennyiségben viszem fel, hogy nagy bajt csináljak vele. Elocom és Daivobet megy felváltva, fürdés után sima mezei testápoló.
Valóban most nagyon durva a helyzet. Kaptam most egy bontatlan tubus Closanasol kenőcsöt olyantól, akinek segített. Este ezt tervezem tesztelni, meglátom mi lesz vele.
Rendeltem Kanadából Psoriasin-t is és igen, a YinYang kenőcs is a fejemben van, megyek is érte hétfőn.
Azzal is tisztában vagyok, hogy ezek csak külsőleges dolgok és nem is várok tartós javulást. Anno, amikor kijött rajtam, az akkor még rendes Dr. Michaels családot kentem magamra és másfél évre(!) totál eltűnt.
Gyanítom kevesebb stressz is ért...
Mindenesetre nagyon várom már, hogy enyhüljön. Hálás vagyok a családomnak, hogy elfogadnak így, de van egy gyerekem, akivel nem tudok nyáron a játszótérre, fürdőbe menni, mert sajnos úgy nézek ki, ahogy.
Bárcsak úgy néznék ki, mint tavaly nyáron, amikor nem mentem ki a házból... Negyed ennyi sz@rság nem volt rajtam.
Mindenesetre totális átalakuláson kell átmenni. Fejben, kajában, mozgásban. El kell fogadni, hogy bizony ha egyszer ez kijött, akkor itt már nincs más életforma. Váltogatni a kencéket, elengedni a gondokat és nyugodtnak maradni!
A többi az csak sarlatánság.