Szia!
Nekem most éppen ilyen jött ki a pikkelysömöröm mellett. A lábamon és a karomon, tehát a plakkos térd és a comb között, illetve alkaron is.
17 éve küszködök ezzel a psorival, és korábban is voltak ilyen apró pöttyeim.
Valami kontraindikáció lehet. Bútorszövettől például. Mi most váltottunk ágyat, arra gyanakszom...
Viszont egy kérdésem lenne: macskád van otthon?
Akinek van psorija megírná, hogy esetleg mi a helyzet a szobában tartott, tiszta, oltott, stb. macskával?
Fél éve van szobapajtink a kislányom kérésére és most ősszel úgy bedurrant ez a nyavajám, mint még soha.
Lehet a kettő között van kapcsolat?
Illetve másnak is ennyire rossz most ez a sömör? Kb. semmi nem segít. Egyelőre a fiókban van a diprosalic és a Daivobet krém, de tervezem használni, mert sem a Psoratinex (istenem, mekkora lehúzás az is....), sem a Dr. Michaels (szerintem kamu az egész) nem segít.
Amikor már semmi nem segít, akkor én sima vazelinnel bekenem magam és diprosalic oldattal vékonyan átdörzsölöm. Ebből 2-3 alkalom és azonnal halványodik minden.
Nagyon szeretnék már valami értelmes megoldást erre, tényleg borzalmas, hogy 15 éve nem volt rajtam rövidujjú az utcán., stb.
Most kb. a Candida diétát csinálom, és napi szinten kardiózok. Nem iszok (amúgy sem ittam), sosem cigiztem, cukrot, lisztet évek óta nem eszik a család...
Fényterápia is esélytelen. Egy fél ház ára mire végeznek. Most elkezdtem Ligetszépe kapszulát, Gallmet-M-et, D vitamint és Millgamma-t szedni. Várok.
Borzalmas olvasni, hogy sokan erős gyógyszereket, injekciókat kényszerültök használni! Kitartást Mindenannyiótoknak!
Én is köszönöm a válaszokat!