Gyenyi Creative Commons License 2021.03.26 0 0 6185

Maradjunk annyiban, hogy Kluivert és a De Wit a jobbak közé tartoztak. Kluivert helyzeteket teremtett, De Wit ott volt, ahova a labda ment, aztán kihagyta a legtöbbször Kluivert által teremtett helyzeteket. Lang azért annyira nem volt rossz, mint Boadu, Reis vagy Bakker, mert legalább, ha nagyon keveset is, de jó dolgokat is csinált.

 

"Én azt hittem, hogy Doekhi fog játszani valamelyikükkel"

Botmannak több esélye van kezdeni. Kicsit komolyabb csapatban jó, mint Doekhi. Félek, hogy Van de Looi Botmant tartalékolta a komolyabb ellenfél, a németek ellen. Ha így van, egyrészt butaság volt, másrészt így volt jó a védelem. :)

 

"És ha nem fordított szélsőkkel állnánk fel, "

Azért Kluivert is csak annyira ballábas, hogy ballal is tud lőni. Beadni nem szokott. De balról is lehet jobbal beadni, és jobbról is ballal. Ziyechnek ez egész jól megy, és nemrég még Antonynak is ment. Stengs és Ihattaeren is jól adnak be rossz oldalukról. Persze, aki meg sem próbálják, annak nem megy.

 

"Egy jó Ekkelenkamp, Veerman, vagy Ihattaren segíthetne ezen, de csak Ekkelenkamp van a keretben."

Harroui is sokkal kreatívabb, mint Reis. Ekkelenkamp ebben a csapatban csak De Wit helyett játszhatna. És talán gólerősebb is lenne. Nekem eddig nem tűnt fel, hogy kreatív.

 

"És ha Boadu nem javul"

Nem az a kérdés, hogy javul-e, hanem, hogy neki valóan játszik-e az ellenfél. Tulajdonképpen jó formában van. Domináns ellenfelek ellen jó is.

 

Gapko lassan formába jön. Nemrég jött vissza elég hosszú sérülésből. Ha nem is kezdenék még vele, de hamarabb beküldeném. És eleve Brobbeyval kezdenék. Jobb, mint Boadu. És nem csak az utolsó 10 percben használható. Az Ajaxban az Atalanta ellen az első félidőben talán ő volt a legjobb.

Előzmény: nj (6184)