Polyxena
1999.10.22
|
|
0 0
199
|
Kedves Al tiszteletes!,
mar a multkor is akartam adni egy virtualis tockost a fejedre, de akkor meg adtam Neked egy kis idot: ha mar senkinek sem hianyzik Steve (ha figyelmetlenul olvastam: mea maxima culpa), legalabb Neked mint topikgazdanak hivatalbol is meg kellett volna emlekezned errol az igazi geci, latens-paranoid kispolgarrol (lasd meg: fideszesek), ki is szvsz zsenialisan alakitotta a szerepet. Nem tudom, kifigyeltetek-e, de amig Steve volt Marcy ferje (Kedves DeJe kollega! "Es tenyleg volt Marcynak elso ferje?": nagyon sokat veszitettel: igyekezz mihamarabb beszerezni a regi reszeket videon!), addig sokkal kidolgozottabbak, plusz hosszabbak voltak a poenok Al es Steve kozott, mint most az Al-Jefferson relacioban: mintha J. nem tudna az eredendo, vele szuletett hulyesegeben Al melle lealacsonyodni, es erre szineszileg sem mindig kepes, de azert birom a csavot. Csak azt a nyalas, kis-kocsog gyereket ruhellem: szerencsere a most futo reszekbol mar visszarugdostak valahova.
Ui.
1, oszinte hala a Tiszteletesnek, hogy ilyen lelkesedessel gondozza ezt az eletbe vago ugyet
2, kiutest kapok a "rulez" kifejezestol, de most az egyszer eletemben leirom, Wolverine kollegat idezve egy masik topikbol: "Al Bundy rulez the Universe!"
csa, Polyxena |
|