FERENSZ Creative Commons License 2021.03.25 0 0 2291

Norev Nissan NV400:

 

 


Emberemhez mikor átmentem kocsival voltam aznap - direkt azért mert előző nap is át tudtam volna érte menni, de aznap nem volt jó számára, így hát megbeszéltük hogy autóval akkor beugrok másnap meló után - mert mondom kelleni fog a hely hogy bepakoljam őket.
Be is raktam a dobozkát a kocsiba, majd elindultam hazafelé.
Leparkolván a ház előtt nagyjából minden modellt bele tudtam tuszkolni a táskámba - amit mindennap viszek magammal - de mivel persze ez a Nissan nagy dobozos, nem fért volna már be.
Így tulajdonképpen kabátom alá raktam a hónom alá fogva, és úgy csempésztem fel a lakásba.
Muter ki lett volna akadva hogy már megint mennyi kocsival tértem haza, így úgy voltam vele, hogy - mivel a többi a táskámban lapult - akkor max ezt az egyet fogják látni oszt jóvan'.
Mikor lecsavaroztam a modellt hallottam is hogy valami mozog benne, de nem láttam semmit letörve.
Végül is szétkapáskor láttam hogy a vezető oldali ülés háttámla része esett ki a helyéről de ezt gyorsan orvosoltam is.


Mikor beköszöntött eme új változatú Master...izé jelen esetben NV400, nekem nem nyerte el a tetszésemet úgy, mint az azt megelőző Masterek.
Nem tetszett - a Renault esetében - a hosszúkás lefelé konyuló első lámpa, a kissé szögletesre sikerült küszöb hullám az ajtó alatt, és a szögletesre koreografált hátsó lámpák.
Viszont modellben most már eme példány is szép számmal bővül, ugyanis van olyan hogy a valóságban kevésbé tetszik egy modell, mégis kicsiben, szeretem.
Noha a Nissan változattal találkozunk talán a legritkább, mivel itthon főleg a Renault Master és Opel Movano példányokkal találkozhatunk.
A Renault és az Opel - a hűtőmaszkos-emblémás orr részt kivéve - teljesen azonos, viszont a Nissan változatnál kicsit elegánsabbra sikerült.
NV 400-asom is nem ez az első már, mert anno a Masterrel közösen bemutattam a fehér Nissan változatot, most viszont megláttam ezüstben és akartam.
Ugyanis a fehérből rengeteg van, de ezüstben még nem láttam.
Ez most vagy ritkább, vagy még újabb kiadás, vagy csak egyszerűen ezüstből nem csináltak annyit mint fehérből, nem tudom.
Azt mondjuk sajnálom hogy ezt már nem gyártották le Opel változatban, mert nem tartott volna semeddig.
Ha már az előző Mastert kihozták mind3 kiadásban, ennél se ártott volna megjátszani ezt szerintem.