Neeskens Creative Commons License 2021.03.25 -1 0 6177

Ez a mai meccs nagyon szép volt, gratulálok a srácoknak a semmiért....Szulejmán jól megszopatta a csapatot.

Mit lehet erről mondani? Szenvedés volt nézni a meccset. Sokszor már azon voltam, hogy kikapcsolom. Még az otthoni edzést is felfüggesztettem a meccs miatt...kár volt.

Az első 70 percben talán az utóbbi idők legpocsékabb játékát láthattuk. Az hogy többet volt nálunk a labda az nem sokat mond. Több szögletünk volt, szintén nem tényező. Hogy nem volt gólhelyzetünk? Ez már mutatja az egész lényegét. Az is tény, hogy 2x is rápacsálltunk a bíróval. A török gól előtti kezezés büntető volt, De Ligt fejese pedig 99,9%-ban érvényes gól. Ideje lenne már bevezetni a válogatott meccseken is a VAR-t és a gólvonal-technológiát. Ezekkel másképp alakult volna. De nem menti fel a csapatot és De Boert hogy szarok voltunk.
A cserék után lett jobb az egész aminek a kulcsa Klaassen volt. Az utolsó 24 perc már jobb volt, 2 gól, 2 gólhelyzet, 1 kihagyott büntető.
Megérdemeltük a vereséget.

Olyan játékosoknak mint Krul, Tete, Wijndal, De Roon, Berghuis egy normális holland válogatottban nem lenne helye. Padon még talán valakinek de a kezdőben egyiknek sem.

 

Krul legalább 2 gólban hibás volt. Tete, Wijndal semmit nem csináltak a passzolgatáson kívül. De Roon pedig csak visszafogja az egész középpályát, nem támadó csapatba való. Amúgy ma minden játékos aki a kezdőben volt, szörnyen játszott.
Ajax meccseket látva Stekelenburg is sokkal jobb lett volna. Timber (ha nem lenne sérült) és Rensch is jobban megfelelnének bekkeknek. Klaassen ma is megmutatta hogy erősítés lenne és nem a padon kellene ülnie. De még esküszöm, Brobbey-al is jobban járnánk középen mert akkor Depay szélre mehetne.
Van Dijk nélkül nincs vezére a csapatnak.

Már az első félidőben cseréltem volna legalább kettőt de a félidőben biztos átálltam volna 3-4-3-ra mert rossz volt nézni az egészet.

 

"Frank de Boer láthatóan továbbra sem tudja átlépni az árnyékát."

Ez a De Boer-foci egy nagyon gyenge lélektelen játék, egy semmi. Ugyanez volt az Ajaxnál is. Fél a változtatástól és inkább ragaszkodik a régi játékhoz.


"És továbbra is hiányzik egy klasszis csatár. Depay kevés."

Már régóta hiányzik. Depay nagyon jó általában de egy ember nem elég.

 

 

Előzmény: nj (6172)