nj Creative Commons License 2021.03.24 0 0 26774

"Nem tudtam arról, hogy már elment, vagy hogy ilyen tervei vannak."

 

Nem, persze, pár napja még azt tárgyaltad, hogy most kell eladni az EB után. :-)

 

"És lehet, hogy éppen Taylor megy majd el, ha 20 évesen sem lesz még kezdő. És az jelenleg elképzelhető."

 

Jaj, istenem, ne károgj már! Persze, mert mindenki elmegy, aki 20 évesen nem kezdő, nyilván. 2 év alatt sok minden történhet, pl. lejár Gravenberch szerződése. Sőt, addigra Eitingé is.

 

"Egyelőre ott tartanak, hogy Gravenberch lehet hogy egy héten belül válogatott lesz, míg Taylor az U21 keretben sincs. Még sokra viheti Taylor is, de sietnie kell. Mostanában nagyon nem megy neki."

 

Gravenberch mindig két lépéssel előrébb járt nála, de Taylorban megvan a képesség, most kicsit hullámvölgyben van, de Ünüvar és Hansen is abban volt és kezdenek kilábalni belőle, ő is ki fog. Az egész Jong Ajax elég rossz idén, nem véletlen, hogy a kevés sikerélmény hatására elvesztik az önbizalmukat a játékosok és romlik a formájuk is. Értem, hogy az egyéni képzés a legfontosabb, de azért ez egy csapatjáték, ha az egész társaságnak rosszul megy, az kihat az egyéni teljesítményekre is. Folyamatos kudarcélményekből nem lehet építkezni.

 

"Promes ősszel legtöbbször pocsék 10-es volt."

 

Akkor ez biztosan jó példa! :-)

 

"Mert szerintem egy középpálya Taylorral jobb lett volna, mint Promesszel volt. (És akkor Taylor még jó is volt.) Vagy ebben sem értünk egyet?"

 

De ebben maximálisan egyetértünk. A középpálya lényegében bármelyik középpályással jobb lett volna, mint Promesszel, a szélsővel. 

Előzmény: Gyenyi (26773)