Gyenyi Creative Commons License 2021.03.24 0 0 26773

" Legalább nem megy el olyan hamar tőlünk."

Mint Gravenberch? Nem tudtam arról, hogy már elment, vagy hogy ilyen tervei vannak. Persze jó lenne azokat egy új szerződéssel megelőzni. Bár, ha így fejlődik, nem lesz könnyű. És lehet, hogy éppen Taylor megy majd el, ha 20 évesen sem lesz még kezdő. És az jelenleg elképzelhető. Egyelőre ott tartanak, hogy Gravenberch lehet hogy egy héten belül válogatott lesz, míg Taylor az U21 keretben sincs. Még sokra viheti Taylor is, de sietnie kell. Mostanában nagyon nem megy neki.

 

"A középpályán, a saját posztján én nem látok jobbat Taylornál."

Egy másfajta középpályás is léphet a helyébe. Regeer is hatalmas tehetség, aki ugyancsak tud box-to-box lenni. Nem véletlenül ő a Jong Ajax kapitánya. Fits-Jim inkább Taylor típusú, és nagyon jónak látszik. Mindketten fiatalabbak Taylornál. A 15-16 éveseket nem ismerem. Köztük is biztos vannak nagyon tehetségesek. De legyen Ünüvar a példa! Ő visszajött a formaválságból.

 

"Mármint ki jobb, Taylor? És mi az, hogy "Promes helyett"? Promes szélső, nem középpályás."

Promes ősszel legtöbbször pocsék 10-es volt. Helyette tettem volna be Taylort úgy, hogy Klaassen lett volna a 10-es. Mert szerintem egy középpálya Taylorral jobb lett volna, mint Promesszel volt. (És akkor Taylor még jó is volt.) Vagy ebben sem értünk egyet?

 

 

Előzmény: nj (26772)