Gioo Creative Commons License 2021.03.24 0 8 182

A helyzet az, hogy az első alkalom amikor ténylegesen az orgazmusig szopott egy nő 42 évesen, pár hónapja volt. Néhányszor már kóstolgattak, de nem igazán ment ez. 

A hölggyel régebben, még mielőtt megházasodtam sokszor pettingeltünk, meg szeretkeztünk is. Valahogy én mindig úgy voltam a kérdéssel, hogy sokkal jobban szerettem valakit kielégíteni kézzel, mint megdugni. Mindenkinek megvan a maga hülyesége, engem sokkal jobban izgat ez, meg az is, ha látom, ha egy lány maszturbál előttem, s én is kiverem közben.

Feleségem betegsége miatt a szex itthon mostanság szóba sem jöhet, s ez már pár éve így van. 

Azért persze vágyaim nekem is vannak, de nejem kicsit prüd, ez van, ő a feleségem, s tiszteletben tartom. 

Néha-néha elmegyek valamikori szeretőmhöz, s ha behatolásra nem is kerül sor - gumiban nekem nem megy, ő meg leállt a fogamzásgátlással - de egy jól eső pettingre sor kerül. 

Múltkor amikor elmentem, épp piros betűs napjai voltak, de láthatóan nagyon fel volt izgulva. Játszottam kicsit a melleivel, s ekkor lenyomott az ágyra, s közölte, tudja régi vágyam, hogy leszopjon. Szóhoz se nagyon tudtam jutni, de gyorsan szájába vette a farkam, s kényeztetett. Picit be kellett segítenem a kezemmel, hogy a megfelelő ritmus meglegyen, s megtörtént. Elélveztem. S engedte, hogy a szájába... Hihetetlen volt... Meg is mondtam neki, hogy végre elvesztettem a szájszűzességem... :