Gyenyi Creative Commons License 2021.03.23 0 0 26769

"Engem az érdekel, hogy hány játékosunk van, akik úgy vethetők be a saját posztjukon, hogy az nem jár (látványos) minőségromlással."

Jogosan. De azért az se rossz, hogy az utánuk következők is még jók lennének kezdőnek valamelyik konkurensüknél. És az általad említett 17 (amúgy egy fantasztikus mennyiség. Mikor volt ilyen nálunk?) szerintem alig észrevehető minőségromlással vethető be. Mazraoui nélkül négyszer nyertünk az EL-ben, kétszer az AZ ellen, növeltük előnyünket a bajnokságban. Haller nélkül jutottunk pontveszteség nélkül el az EL negyeddöntőjéig. Blind nélkül is jók voltunk a Young Boys ellen és a bajnokságban. Timber (és Mazraoui) kiesését is gond nélkül átvészeltük. Különben most már a transfermarkt is azt írja, hogy Timber COVID-os. És, bár szerinted Schuurs nem a mi szintünk, amíg ő volt a fix középhátvéd, szereztünk 7 pontos előnyt a bajnokságban, és kaptuk a legkvesebb gólt. És a BL-ben a bergamoi meccsen leszámítva végig nagyon jó volt. Egyszer kicselezte Mane, amiből Tagliafico öngólt lőtt. De a két Liverpool elleni meccsen Manet többé nem láttuk. Még te is dicsérted az első meccs és a második Atalanta elleni meccs után. Nem olyan rossz ő, de Timber és pár hete Alvarez még jobbak. Traoret te is dicsérted a bergamoi meccs után. Őt se írnám még le. Szóval marad amit mondtam. Keretünk erős. Holland értelembe nagyon erős, de eddig az EL-ben is annak tűnt.

 

"De mondom, nem ugyanaz a kettőjük posztja, mivel Gravenberch most már 6-os, Taylor inkább 8-as."

Gravenberch 6-os és 8-as egyszerre. Néha Taylor is. Most látom, hogy napra egyidősek. Akkor azért Gravenberch nagyon elhúzott tőle.

 

" Ihattaren a PSV problémája, nem a miénk."

Kivéve, ha leigazoljuk. Az ilyenekről minden edző azt hiszi, hogy majd fogja tudni kezelni. Lásd Balotelli! De azért Ihattaren ott még messze nem tart. Az biztos, hogy amíg Schmidt ott van, nincs ott jövője, tehát nyáron Raiola elviszi.

 

"Itt az a kérdés, hogy látunk-e benne fantáziát, elhisszük-e, hogy van benne potenciál."

Én nem hiszem. Meglátjuk, Overmars mit hisz. Azért Groningenben nem volt képes Sierhuis nyomába lépni. Az sokat mond. Biztos vagyok abban, hogy a vele egyidős Traore sokkal jobb nála.

Előzmény: nj (26768)