zöldkomcsi: Creative Commons License 2021.03.23 0 0 390307

Igen, írtam itt valamelyik nap, hogy nem tudhatom ez e, de 30 éve az akkor 3-4 év körüli fiamnak is volt valami érdekes. Azt valahogyan megállapították, hogy vírus, üggyel bajjal kizárták az agyhártya gyúladás esetét, de nem tudták végül eldönteni mi a fene lehet, kb 1 hónap alatt gyógyult meg, az apja türelmes gondoskodása közben az állandó lázas állapotból.

Amiket mostanában olvasok a gyerek covidról arra nagyon hasonló tüneteket mutatott. Légúti tüdő panasz nincs, csak láz és különféle gyúladásokra utaló jelek amiket aztán a szakorvos nem erősít meg.

Szerintem volt ez mindég csak buzgón kellett terjszenteni és Kína volt az a hely ahol ki tudott robbanni, de az mellékes, ha nem ott akkor máshol kicsit később. A lényeg az eloszlatása nagy számban és nagy területen, biztosan van ilyesféle több 100 is csak most leállt a rendszer ami szétszórja de kellően nagy sebességgel, mert ha túl lassú lenne pl kisebbek a repülőgépek, akkor nem jó mert folyamatosan alkalmazkodik az emberekhez és lesz belőle egy kis nátha.

Előzmény: ,m,1710 (390299)