nj Creative Commons License 2021.03.22 0 0 26766

"És nincs kizárva, hogy Antony és Timber is."

Akkor csak mondták volna. Ha Hallernél beismerték.

"Tulajdonképpen két 11-et ki tudnánk állítani komoly bajnoki esélyekkel."

Azért az túlzás, de olyan 16 közel egyenrangú játékosunk akad.

"De ettől még nem esélyesebbek nálunk."

Én ezt másképp látom.

"A robbanékonyságon lehet javítani, és talán valahogy a koncentráció kihagyásokon is."

Ezt az utóbbit nem látom, sajnos. De nálam Timber az első számú középső védő, Alvarez a második. És Rensch sokszor játszott középső védőt. És Schuurs más poszton nem tud játszani.

"Szerintem, ha minden középhátvéd és középpályás rendelkezésre áll, akkor Wijndal is kispados lesz Blind miatt."

A jelöltjeid közül Blind nálma középpályás, Martinez bal oldali középső védő, Rensch pedig Mazraoui vagy Timber helyettese. A középpályán nálam az Alvarez, Gravenberch, Blind közül tennék be kettőt ill. Klaasen és Kudus közül egyet. Ellenféltől függően. Ha Tagliafico menne, akkor én a helyére Wijndalt állítanám.

"...de azért Gravenberch utódja nálam Blind vagy Eiting."

Nyilván. Gravenberch - most már - védekezőbb stílusú, mint Taylor. Bár, lehet, hogy őt is át akarják nevelni.

"Ha csak Labyad megy el, akkor új középpályás sem kell."

Én is ezt mondtam, sőt, én még Gravenberch elmenetele esetén sem vennék senkit, tehát ebben egyetértünk.

"Ihattaren főleg Ziyech szerűen a jobbszélről szeret játszani. Nem tudom, ő e problémás vagy az edzője."

Hát, amiket írnak róla, ha annak csak a fele igaz, akkor már biztos, hogy ő.

"A csatársorban elégedett vagy a három szélsővel, de én tartok attól, hogy Neres nyáron elmegy. Még 1-2 jó EL meccs, és lesz rá kereslet."

Szerintem, most még nem fog.

"Miért ne jöhetnének jövőre szóba egy kezdőhelyre?"

Mert Neres, Antony és Tadic azért jobb náluk. 

"Tegnap úgy láttam, hogy súlyfeleslege van."

Ezt írtam én is.

"Persze, ha Labyad és Idrissi nem olyan önzők, minimum egy gólt lőtt volna, és akkor másképp értékelnénk."

Én nem hiszem.

"Nehogy már egy Redant visszahozzunk! Eleve ne vegyünk senkit a kispadra. Oda jók fiataljaink."

Ő is a mi fiatalunk volt. És a jelenlegi értéke 3 millió. Az nem egy nagy pénz.

"Ami a Boadukat, Veermanonkat, Wijndalokat illeti Ziyech óta nem igazoltunk le a holland bajnokságból kezdőjátékost."

Veerman nekem nem kellene és Boaduval kapcsolatban is komoly kétségeim vannak, bár, elég gólerős, de Zivkovic is ilyennek tűnt. Viszont Wijndal más tészta.

"Schuurs és Scherpen talán még lesznek azok, de Van Leer, Lamprou, Labyad, Pierie, Klaiber ráfázások. De a sok külföldről visszahozott holland kb. fele is az. Stekelenburg, Blind, Klaassen beváltak,  Promes is első évében és kicsit Huntelaar is. De Krul, Babel, Siem, Idrissi nem."

Krul nem kapott sok lehetőséget, legnagyobb sajnálatomra, őt nem sorolnám a kudarcok közé.

Előzmény: Gyenyi (26765)