nj Creative Commons License 2021.03.21 0 0 26761

Nagyon sima meccs volt, az elején 10 percenként lőttük a gólokat. Az 50. percben, az 5. gól után véget ért a meccs, akit lehetett pihentettünk. 

Mivel az ellenfél harmatgyenge volt (remélem, ki is esnek), ezért sok következtetést ebből a találkozóból levonni nem lehet. A kezdőjátékosok nem voltak rosszak, kiemelkedett Rensch a góljával és 2 gólpasszával, de Neres két gólpassza sem rossz. Tadic és Klaassen megrúgták a szokásos góljukat és Alvarez is betalált, ez biztosan tovább fokozza az önbizalmát. A cserék közül Schuurs rendben volt Kudus keveset játszhatott, a másik 3 inkább csak arra ment, hogy egyénileg villogjon, de az öncélú játék nem volt eredményes. Idrissi lehet, hogy góltól fosztotta meg Traoret, aki az ötösön szabadon várta volna a passzt, a szélső viszont fel akarta csavarni a labdát a hosszúba, csak a csavar hiányzott belőle. Traore nekem ráadásul lomhának és túlsúlyosnak tűnik. Ötük közül legfeljebb Kudusról tudom elképzelni, hogy ha szükséges, lendíteni tudnának a csapatjátékon.

 

Az előnyünk immár 11 pont és van egy elmaradt meccsünk is. A gólkülönbségünk magasan a legjobb. A válogatott szünet után a Heerenveenhez megyünk, ha okosan játszunk, győzhetünk. Remélem, senki nem sérül és fertőződik meg a válogatott meccseken.