nj Creative Commons License 2021.03.21 0 0 26760

"Szó sem volt simáról. Ezt írtad: "A Young Boys ellen én bármilyen különbségű győzelemnek örülnék" "

 

Félreérted. A sima itt nem = többgólos, hanem pont ellenkezőleg, nem többgólos, hanem egy sima (értsd: "többgólos" jelző nélküli, egyszerű) győzelem.

 

"Akkor még nem így láttad. Az első meccsről azt írtad, hogy közelebb álltunk a győzelemhez, a másodikról, hogy nagyobb arányban is nyerhettünk volna."

 

Mot is így gondolom. De ennek nem mond ellent amit írtam, miszerint, csak a végén álltunk továbbjutásra. Ami tény. Így alakult a két meccs összesítésben: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2 és végül De Ligt fejesével 3-2. Egyedül ekkor álltunk továbbjutásra. Az olasz csapatoktól gyakran kaptunk ki úgy, hogy egyébként a mezőnyben jobban játszottunk, csak éppen ők nyertek 1-0-ra.

 

Ami a két PSV elleni meccset illeti, a hazai 2. félidejében voltunk jobbak, a másik háromban ők voltak a jobbak. Lehet ezt magyarázni az EL-lel, kupaelődöntővel, de attól még tény, hogy így volt. Az viszont igaz, hogy a kupában megérdemelten nyertünk ellenük.

 

"Ha szerinted nem vagyunk most jobbak, mind ősszel voltunk, akkor vagy nem nézed meccseinket, vagy elfogultságod vakká tesz."

 

Jobbak vagyunk, mint ősszel, de az nem biztos, hogy elég lesz a Roma ellen is.

Előzmény: Gyenyi (26754)