MaCS Creative Commons License 1999.10.20 0 0 3041
Halihó!

Vmelyik német adón láttam, hogy a különbség tképpen 5 mm, mivel az eltérés 10mm volt, de a szabály +-5mm-t megenged.

Amúgy nálam a három abszolút kedvenc: Lauda, Mansell, Schumacher. Mind vezetési tudásukat, mind emberi tulajdonságaikat illetően.
Ugyan nagyon sokat figyelem a fickó nyilatkozatait, ha lehet eredetiben, de Schumachertől még nem hallottam nagyképű kijelentéseket. Sőt, számomra pont a sportszerűsége az, ami nagyon rokonszenvessé teszi.

Namsellt anno nagyobbnak tartottam, mint a szintén nagyrabecsült, ám nagyon nem kedvelt Sennát. Mansell igazi úriember volt, aki igazán szívből tudott versenyezni. Sokan mondták róla, hogy bár nem igazán ért az autók beállításához, az benne a nagy csoda, hogy egy alapvetően rosszul belőtt kocsival is győzni tud, viszont ha eltalálják neki a beállításokat, akkor verhetetlen.
Viszont sajnos ő volt a Forma1 egyik legnagyob pechfógele. Egyszer meg is választották nemhivatalos világbajnoknak. Aszem a suzukai bukása után.

Senna halálos balesete után én egyetlen olyan pilótára emléxem, aki még azután sem Senna tragikus balesete miatt voltak kiakadva, hogy a tényleges tényekről értesültek. Az illető vidáman arról beszél, hogy milyen jó kis verseny volt. A neve: Mika Häkkinen.

Üdv: MaCS