nj Creative Commons License 2021.03.18 0 0 26741

Jobbak voltunk, megérdemelten nyertünk idegenben is.

A skót, elég érdekesen vezette a meccset, nem adott 11-est, amikor Antony-t lerántották a nyakánál fogva, akkor sem, amikor Alvarez kezéről vágódott le a labda (a jelenlegi szabályok szerint ez még kezezés és 11-es), de megadta, amikor a svájci védő kezezett. És aztán visszavonta a góljukat, azt érzésem szerint jogosan, mert Elia leshelyzete nem volt passzív, ütközött a felugró védővel. Azt a szituációt, amikor Rensch kapott sárgát, én pont fordítva láttam.

Stekelenburg kapott néhány lövést, de magabiztosan védte valamennyit.

Rensch megfelelt, de semmi különös. Alvarez jól játszott középhátvédként is, bár, majdnem kaptunk miatta egy 11-est. Martinez és Taglaifico egyenletes, jó teljesítményt nyújtott.

Gravenberch a jobb oldalon is otthon érezte magát, kicsit több előre játéknak örültem volna, bár, azon a poszton nem ez volt az elsődleges feladata. Klaassen sokat futott, sokat dolgozott, de a nagy helyzetét kihagyta. Blind hozta magát, nem látszott rajta, hogy sérült volt.

Antony sokkal agilisebb volt, mint az utóbbi időben, jobban játszott, de még mindig elég nagy hibaszázalékkal, viszont sokkal önzetlenebbül. Tadic hozta a szokásost, felvállalta a kockázatos passzokat és jó részük nem is jött be, viszont megint egy gól, egy gólpassz. Neres fontos gólt lőtt, voltak jó beadásai is, rendben volt.

A cserék közül Klaiber az ügyetlen, Kudus a technikás megoldásaival tűnt ki, Idrissi nagyon aktív volt, de kevés húzása jött be. Schuurs és Brobbey kevés időt kapott.