Üdv Mindenkinek!
Tegnap áramszünetünk volt a munkahelyen, így egy kissé lemaradtam, no de most uccu neki. Akkor vegyük szépen sorjában:
Joy:
őszintén szólva én kaptam a kelesztőtálamat, de közben annyira megszerettem, hogy Anyukámat is rábeszéltem, hogy vegyen egyet és azóta ő is szívvel-lélekkel használja. Azt hiszem neki a Metro áruházban vettünk. Szvsz a legjobb az, aminek majdnem félgömb alakja van, pontosabban úgy néz ki, mint egy habüst. Annyit szoktam még vele mesterkedni, hogy amikor megdagasztom a tésztát, lezárom az edény tetejét, kinyomom belőle a levegőt és az egész edényt vagy 10 cm-nyi mélységű meleg vízbe ültetem. Ennek annyi az előnye, hogy sokkal hamarabb megkel, olyankor ki is fújja a levegőt azáltal, hogy felnyílik a teteje.
Na, ezt jól körülírtam, de talán sikerült kedvet csinálni hozzá. :-))
Muskátli:
Mulan már írta is, rengeteg. De mivel több napig eláll a hűtőben a nyers tészta, így nem okoz gondot a nagyobb mennyiség. Egyébként meg aki nagyon sokallja, meg lehet felezni az adagot. :-))
Mulan:
Semmi kifogásom ellene, hogy "publikáld" a receptjeimet, sőt még örülnék is neki, hogy valami hasznosat tudok produkálni; aztán majd elolvasgatom a saját receptjeimet, másokét úgy is szoktam böngészni a Netszakácsban. :-)
Bocs, ha kissé hosszú lett a hozzászólásom. Csak közben majszolgatom a tegnap este szintén általam sütött sajtos pogácsát és szinte észre sem veszem, hogy dől belőlem a mondóka. Ha érdekel valakit a receptje, szívesen közzéteszem azt is.
Üdv, Cic