Keoma01 Creative Commons License 2021.03.14 0 0 53613

Sziasztok! Vettem egy 2018-as skoda superb kombit, amundsen infotainment rendszerrel. Bluetooth-tal párosítottam hozzá a Samsung S8-as telefonomat, és azt tapasztaltam, hogy android auto-t ugyan nem tudok használni (még USB-n keresztül sem, mert a telefonon nincs rajta), de az S8-as integrációja az amundsen-nel megfelelő: a kormányon lévő billentyűkkel tudom böngészni a telefonkönyvet, a műszerfalon ilyenkor a telefonszámhoz elmentett neveket látom, és persze tudok hívást indítani.

Most lecseréltem a telefonom egy Samsung S21-re, és azt tapasztalom, hogy android auto ugyan van, de a kormányon lévő gombok segítségével nem tudom a telefonkönyvet böngészni, az ott megjelenő lista teljesen üres. Android autó segítségével tudok hívást indítani, de ez esetben a az érintőképernyőn kell kiválasztani a telefonszámot. A így végrehajtott hívások listája megjelenik a műszerfalon is, de csak a telefonszámok, nem pedig az elmentett nevek, így hiába tudom a máshogy indított telefonszámokat a kormányon lévő gombokkal böngészni, ha név nincs, akkor ez gyakorlatilag használhatatlan.

A kérdésem az, hogy nem tudja-e véletlenül valaki, van valami mód arra, hogy normálisan együtt használjam az új telefonomat az amundsennel?

Tehát azt szeretném elérni, hogy Név jelenjen meg a műszerfalon, és kormányon lévő gombok segítségével tudjak hívást indítani. Ez lehetséges valahogy?