Gyenyi Creative Commons License 2021.03.12 0 0 26725

"olyan sok ordító helyzet nem maradt ki"

Megnéztem a bő összefoglalót. A gólokon kívül 8 gólszerzési lehetőségünk volt, 3-4 nagy helyzettel, illetve centikkel mellé ment labdákkal. Mivel nekik egy sem volt, az 5:0 szerintem sem lett volna a játék képének meghamisítása.

 

"a 2. gólnál is szerencsénk volt, hogy jól pattant a labda."

Az elsőnél is. De, ha egy csapat ennyi helyzetet dolgoz ki, akkor megszolgálja, hogy kicsit szerencséje is legyen. És persze abban, hogy e két gólnál róluk pattant hozzánk a labda, annak is lehetett szerepe, hogy már kezdtek ELfáradni, ami a koncentráció rovására ment.

 

"Az eredmény kb. reális."

Ez igaz, és elég is kell, hogy legyen a továbbjutáshoz. A "kb." gondolom azt is jelenti, hogy a 4:0 reálisabb lett volna, mint a 3:1.

 

 

Akárhogy is, jók vagyunk. Ami nagy erőnk, hogy, ha néha nem is játszunk jól, nem süllyedünk nagyon mélyre, és az eredményt akkor is tudjuk hozni. Hogy melyik korábbi év csapatával vesszük fel a versenyt, még nem tudhatjuk. Sok olyan évünk ebben a században nem volt, melyben a bajnokságban, a holland kupában és nemzetközileg is jók voltunk. Most van erre esélyünk. És tegnap nem játszott Blind. Ki helyett fog játszani? Martinez kihagyhatatlannak látszik. A bajnokságban a legtöbb ellenfél ellen Alvarez kevésbé olyan. De, ahogy Gravenberch tegnap játszott, ő is eléggé kihagyhatatlan. És akkor még nem beszéltem Kudusról. Egy jó Kudus, és lassan közelít ahhoz, is nehezen hagyható ki. Neres is kezd olyan lenni. Lehet, hogy második csapatunkkal is harcban lennénk a bajnokságért?

Előzmény: nj (26724)